Over Marijke en Yvonne

Maak kennis met Marijke en Yvonne

Yvonne woont in Bergentheim en werkt al sinds 2015 bij Veneman Hout- en Bouwmaterialen. Marijke woont ook in Bergentheim en werkt al drie jaar bij Veneman Hout- en Bouwmaterialen. Ze houden zich bezig met het contact met de klanten, de verkoop, de bestellingen, de planning, administratie en alle voorkomende werkzaamheden.

Yvonne is een begrip bij Veneman Hout- en Bouwmaterialen. Ze is het gezicht achter de balie. Ze heeft de hele wederopbouw vanaf 2015 meegemaakt. Ze heeft het hele administratiesysteem opgezet en in de loop van de jaren uitgebreid. Ze kent haar klanten door en door en haalt daar haar voldoening uit. Ze is inmiddels moeder van 2 kinderen en is iets minder gaan werken. Hierdoor vormt zij nu samen met Marijke een team.

Marijke heeft, net als Yvonne, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is een echte “aanpakker”. Ze versterkt het team met haar frisse ideeën en denkt met ons mee. Marijke is een echte teamplayer en haalt daar ook haar voldoening uit. “We doen het met elkaar!”, aldus Marijke.

De dames genieten vooral van het teamgevoel bij Houthandel Veneman. “Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit, en krijgt de vrijheid om die kwaliteit te ontplooien. Dit betekent wel dat je verantwoord met deze vrijheid moet omgaan. Anders werkt het niet.”

Ze zorgen ook voor verrassende acties. Als de dames enthousiast zijn, dan wordt dat direct opgepakt. Het hele team denkt dan mee en samen komen we tot een mooi resultaat.” We moeten het echt van onze eigen kwaliteiten hebben.” aldus de dames.

De klant staat voorop. Service staat hoog in het vaandel. Marijke geeft een voorbeeld van de goede service die Houthandel Veneman biedt. “Onlangs kwam er een klant die een paar gipsplaten nodig had. Hij had helaas geen aanhanger beschikbaar. Bij ons krijgt de klant dan gratis onze aanhanger mee. Dat zijn de extra dingen die we doen.

Wij zijn trots op Yvonne en Marijke en hun werk. Heb je vragen? Stuur ons een berichtje of kom langs in onze winkel. We helpen je graag verder!

Marijke (links) & Yvonne (rechts)

Product Enquiry